Äppeltider hej hej!

Med Ingrid Maries blossande, blyga rodnad i träden samtidigt som löven prålande försöker skapa färggrann uppmärksamhet i hösttider… ja, då är det inte lätt för den trendmedvetne mannen att synas. Men trädgården ska skötas, äpplen ska plockas för äppelmos, äppelpaj och för fruktkorgen. Då gäller det var att vara rätt klädd för säsongen.

Äppletider5

Fruktsamt. Klart för paj, för mos, för fruktkorgen. Foto: ZEBA PEDERSEN LÖWEN-ÅBERG

Äppletider1

Klädd för rabatten.  Oscar Jacobsonkavaj, tweed, 150 kronor Reningsborg,  Etonskjorta, loppisfynd i Köpenhamn, 50 danska kronor, ylletröja Oscar Jacobson, Freeport (pris oklart), Manchesterbyxor Oscar Jacobson, Myrornas, Järntorget, 150 kronor, skor Clarks, köpta i Berlin i skuggan av Fehrnsehturm vid Alexanderplatz, Stetsonkeps, Landvetterflygplats, 450 kronor. Foto: ZEBA PEDERSEN LÖWEN-ÅBERG

Äppletider3

Kom höst, kompost. Oscar Jacobsonkostym, Freeport 1200 kronor, väst Oscar Jacobson, 450 kronor, Freeport, skjorta Morris, Ted & Teresa, Göteborg, 300 kronor, slips Atlas design, Ted & Teresa, 100 kronor, Björn Borgskor, Reningsborg, 70 kronor, hatt Rockel, Erikshjälpen, 30 kronor., handkar TM Jewin, London east end, gåva, livrem, Mulberry, arv, snusnäsduk, Next Reykjavik. Foto: ZEBA PEDERSEN LÖWEN-ÅBERG

Äppletider9

Fotograf med perspektiv. Foto: KAI MARTIN

Äppletider6

Med rätt att kratta. Morriskostym köpt i två delar olika  år, först den kraglösa kavajen 2008 därefter byxorna  2009 på Morris outlet i Borås,  halsduk , handvävd design Maud Fredin Fredholm, arv, ökenkängor, Clarks, London, gåva, Stetsonkeps, Illum, Köpenhamn. Pris på samtliga plagg, accessoarer och skor okänt. Foto: ZEBA PEDERSEN LÖWEN-ÅBERG

Äppletider8

Äppletider7

Rast vila. Islandskofta, design Sveinbjörg Strange, gåva, svartgrårandig skjorta  Hawes & Curtis, Reningsborg, 80 kronor, Morris byxor, Ted & Terese, 799 kronor, Blundstonekängor, New York, cirka 800 kronor, Zippomössa, fynd på gatan under South by southwest  i Austin 2005. Foto: ZEBA PEDERSEN LÖWEN-ÅBERG

Äppletider4

Höstfärger. H&M-rock, julklapp 2012,  kostym  Morris outlet, Borås (pris oklart, polo Oscar Jacobson 450 kronor, Stesonkeps, Magasine, Lyngby, 450 kronor. Foto: ZEBA PEDERSEN LÖWEN-ÅBERG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s