Silver siktar mot framtiden och begraver det förflutna

När Thomas Silver klev av Hardcore Superstar, bandet han varit med och grunda, i januari 2008 var framtiden stor och tom. Länge togs all tid i anspråk bara att landa i tillvaron och musik var inte längre det mest väsentliga i hans liv. Han gjorde ett gästspel när Lädernunnan gjorde comeback 2009, men det blev mer eller mindre ett fiasko, dock inte beroende på Thomas Silvers insats. Sedan några tillbaka har han sakta och metodiskt stakat ut sin karriär med ett soloprojekt med sig själv vid mikrofonen. Det har blivit några spelningar, men först nu börjar det röra på sig rejält.

Silver

Förre Hardcore Superstar-gitarristen Thomas Silver närmar sig sin solodebut. Foto: KAI MARTIN

I torsdags var helgdagen vikt åt videoinspelning av låten ”Bury the past”, singel från work in progress-projektet med soloalbumspremiären. Thomas Silver jobbar nu med Sverigebaserade nyzeeländska gruppen The Terrorhawks i vars studio han spelar in. Spelningar är på ingång, men än så länge är Thomas Silver försiktig med att hoppas på för mycket parat med ambitionen att återigen vilja slå världen med häpnad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s