Uppdrag på en födelsedag

Har fått det sedan länge. Men har svårt att sätta orden, ja, bokstäverna i rätt ordning. Svårt att få flödet. Nu går jag hos en ung kvinna, en terapeut, som ska reda ut stressen jag känner tillsammans med mig.

På dagordningen; sitt framför datorn mellan nio och elva. Skriv i bloggen, skriv vad som helst, skriv ingenting. Men var där. Stäng av klockan elva. Även om flytet börjar. Våga sätta punkt.

Jag har nu, efter att min hustru väckt mig, bjudit mig på frukost, kärlek och ett ständigt utvecklande av gåvor och överraskningar som troligtvis inte tar slut förrän vid midnatt då förtrollningen släpper, både duschat, klätt mig (en kombination av gammalt och nytt – vita Resterödskalsonger från Ljungskile, höstgula strumpor från Next, Oxford street, London, militärgrönt Beckhamlinne från H&M, en brokig, blommig secondhandskjorta – Garments engineered – från Holte loppmarknad, Mullburrybälte från mor samt en Docle Gabbanakostym inhandlad på Stadsmissionen) skrivit exakt i två timmar. Fått iväg en lovad text för tillsyn och tröttheten finns där, men jobbet är gjort. En liten klapp kan jag kosta på mig, jag fyller ju trots allt 58 år i dag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s