Charmig Danny skapar glädje

Show

DANNY SAUCEDO ”DINNER CLUB EXPERIENCE

!!!!

Glädje. Med en spelglad Sanny Saucedo med band blir hans show på Kajskjul 8 ren och sker glädje. Foto: KAI MARTIN

Kajskjul 8, Göteborg

Publik: Utsålt, cirka 300 sittande gäster.

Bäst: En ljuv förening av bra, sång, bandet och spelglädjen.

Sämst: Inte en sådan här kväll.

Fråga: Hur länge ska det dröja innan regeringen instiftar covid-pass…?

Som vi har längtat. Bandet, Danny, publiken, arrangören, köket, serveringspersonal. Klart att förväntningarna då är uppe i bjälklaget på Kajskjul 8, som håller sin första premiär på lång, lång tid. Kanske finns det somliga som då har bilden av en Danny-show klar för sig efter att ha sätt hans föreställningar på the Theatre. Men han – och bandet – gör snabbt klart att det här är ingen minimerad ”Nu!” eller ”The run(a)way show”. tvärt om.

Kanske är det egentligen mer en konsert i krogmiljö. En till tänderna taggad publik sitter på sina stolar. Men blir snart drabbade av ett intensivt sväng från scen och en uppviglande Danny, som vill ha upp alla på golvet. Men… restriktioner, ni vet, gör att det uppstår en intensiv stoldans. För sitta still…? Nej, det går inte.

Danny och hans band hinner knappt kliva upp på scenen förrän ett vilt groov startar, där inledande ”Brinner i bröstet” – i ett läckert upplöst svävande jazzarrangemang – sätter tonen för kvällen. Och, varför inte, bjuda på tre solon redan från start. Ingen idé att vänta. Det har vi gjort tillräckligt.

Danny är en skicklig entertainer. Suger in publiken med charm, list, humor och en utstrålning som golvar. Han har en omedelbar närkontakt med sin publik. Bjuder på ett direkt tilltal. Flörtar med samma ogenerade glädje som han skojar. Men han är också en skicklig sångare, som här får möjligheten att visa på sina färdigheter. Kvintetten på scen är följsam med spetskunskap på varje instrument. Det svänger vilt, är en uppvisning i musikens sanna glädje och egentligen skulle man bara vilja att stolar och bord finge flyga all världens väg tillsammans med restriktionerna för dans! dans! dans!

Danny Saucedos ”Dinner club experience” är ett vinnande koncept. En dörröppnare till sång, dans, sex samt ren och skär glädje. Med den här showen flyger alla världens bekymmer bort. Tack

Låtlista: 1. Brinner i bröstet 2. Amazing 3. Såsom i himlen 4. Dör för dig 5. Om igen 6. In your eyes 7. Super 8 8. Dansa med mig 9. För kärlekens skull 10. Ere bara jag 11. Jag vill tillbaka 12. Snacket 13. in the club extra 14. Dandi dansa

På scen: Danny Saucedo, sång, Jonas Pomo, klaviatur, Sebastian Ågren, trummor, Mattias Andréasson, bas, Wojtek Goral, saxofon, och Nils Janson, trumpet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s