Bob Hund spelar in nytt album… eller?

Är på besök i Svenska Grammofonstudion och springer på folk som jag känner. Mest överraskande Bob Hund-gitarristen Conny Nimmersjö, som är albumaktuell med sitt andra soloalbum. Vi tjatar lite grand och han berättar att han är där med bandet för att spela in låtar. Ett tänkt album, kanske. För Bob Hund kan också tänka sig att komma med ett antal ep under tiden, för att pytts ut låtarna efter humör. Förre Soundtrack of our Lives Kalle Gustafsson Jerneholm är inspelningsansvarig.

Unknown-1 En kul orkester är i stan för att orkestrera.

Och ja, varför inte. Bob Hund gör som inget annat band gör – det gäller bandet oavsett på scen, i studio eller på något annat vis.

Jag har dessvärre missat deras projekt (i och för sig pågående) i Borås som inkluderade framträdande och deras gästspel i Skövde. Gruppen sålde ju sina instrument, men ur det mynnade en opera som uppförts i Malmö, men den kommer ju att sändas i SVT och SR inom kort (26 februari).

Och nej, jag är inte trött på Bob Hund. Blir man det är man trött på livet och det, lovar jag, ska dröja.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s